söndag 15 november 2009

Inlägg nr 100!När jag började skriva den här bloggen för snart 1 år sedan, så hade jag verkligen inga förväntningar på att någon skulle läsa det jag skrev. Som jag skrev i mitt första inlägg så var bloggen först och främst tänkt som ett medel för att kunna dokumentera mina respektive inköp.

När jag nu skriver mitt 100:e inlägg, så är jag jätteglad över att så många människor läser och kommenterar det jag skriver här på bloggen!! Är verkligen jättekul att få tillrop av andra bloggare och läsare kring mitt samlande! Jag skriver ju även ibland om annat än UE-keramik och faktum är att dessa inlägg oftast resulterar i flest kommentarer! Vet inte riktigt hur jag skall tolka det, men jag kommer fortsätta att blanda innehållet på bloggen mellan UE-keramik och andra retro-föremål.

Tyckte det var trist med ett 100:e inlägg utan någon bild, så helgens fynd (120 kr) fick pryda inlägget. Vasen (som är 15,5 cm hög) är formgiven av Mari Simmulson och ingår i serien "Ester" som endast tillverkades mellan 1959-61. Totalt finns tre vaser i serien.

Vill med detta inlägg rikta ett varmt tack till alla läsare och framförallt till er alla som tar er tid att kommentera och ställa frågor!!

8 kommentarer:

 1. det är så kul att läsa det du skriver om keramik och även annat, lycka till.

  SvaraRadera
 2. Grattis till det hundrade inlägget. Jag finner din blogg väldigt intressant och jag lärt mej mycket, och fått reda på fakta som jag inte visste förrut.

  SvaraRadera
 3. Grattis till inlägg 100. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 4. Man får gratulera till 100 inlägg! Snyggt jobbat!
  Fortsätt på samma sätt :)

  SvaraRadera
 5. Gratulerar till denna milstolpe. Du gör ett bra jobb.

  SvaraRadera
 6. Jag sällar mig till gratulanterna.
  100 är en aktningsvärd ålder :o)

  SvaraRadera
 7. Du har gjort en jättebra jobb, och det är verkligen jättekul och lärorikt att läsa din blogg

  SvaraRadera
 8. Tack för alla era fina kommentarer!!

  SvaraRadera