söndag 6 mars 2011

Årets första loppis- & containerfynd


I helgen var det premiär för årets första loppisbesök. Helt oplanerat råkade jag cykla förbi en lokal loppis, som jag givetvis passade på att stanna till vid. Hade varit öppet någon timme, så hade inte någon förhoppning om att hitta något. Blev därför väldigt glad när jag såg ovanstående skål på ett av borden. Skålen ingår i serien "Mariana" av Mari Simmulson och är märkt 4437. Eftersom det finns en tunn spricka i skålen kostade den endast 10 kr. Ett kul och oväntat fynd!


Helgens andra fynd var även det oväntat. Gick förbi en container där ovanstående pall/blomsterställning i stringdesign stack upp. Har sedan tidigare en exakt likadan som jag hittade på loppis i somras. Perfekt att kunna ha ett par för växter eller annat! Bara att plocka med hem...

Nästa helg är det, som jag nämnt tidigare, dags för bordsmarknad. Ca 10 kartonger med massor UE-keramik, men även annan keramik och föremål, har packats ner för att säljas. Skall bli spännande att se vad som blir sålt och ifall jag kommer få de priser som jag tänkt mig. För de som har lust att besöka marknaden så går den av stapeln den 12-13 mars på Stadionmässan/Europaporten i Malmö. Öppettider är kl 11-15 både lördag och söndag. Jag kommer sälja vid bord 212. Vore kul ifall någon läsare tittade förbi :)

Ha en fortsatt trevlig helg!

8 kommentarer:

 1. Fina fynd!
  Hade jag varit närmare så hade jag nog tittat förbi! Jag ska själv rensa den 16 april, har plockat ihop ca 20 stora lådor :-)

  SvaraRadera
 2. Jag hade också struntat i spricka. Den är så fin skålen.

  SvaraRadera
 3. Det är bara att gratulera.
  Fynden står inte som spön i backen nuförtiden.

  SvaraRadera
 4. Alltid lite spännande med årets första ute loppis.

  SvaraRadera
 5. Hej, det var ett fint bord ni hade på loppisen! Det var jag som köpte de två krukorna (en Bo Fajans och en Ekeby) och nu finns de i mitt senaste inlägg! Kika gärna in hos mig.
  Vänliga hälsningar!

  SvaraRadera
 6. Var på väg till Malmö och bord 212 i helgen men med en 8-veckors bäbis blir det inte alltid som man tänkt sig så vi kom aldrig fram:(
  Vore kul om du vill berätta om vad du sålde och kanske själv köpte. Har du saker över kanske du kan sälja här?
  varma hälsningar från Siri i Lund

  SvaraRadera
 7. Wow! Riktiga fynd var det!

  SvaraRadera