onsdag 4 maj 2011

Den stora utrensningen...


För någon månad sedan passade vi på att göra en rejäl utrensning bland alla vaser/skålar och övriga prylar som vi (läs: jag) har lyckats samla ihop. Var verkligen skönt att få rensat ut, samtidigt som vi fick ihop en liten slant för prylarna, som har använts till att köpa in ny soffa och lite annat till huset.

Bordsmarknaden pågick i två dagar, där första dagen bjöd på riktigt mycket besökare och bra handel. Andra dagen var som väntat lite trögare. Jag hann även själv med att gå runt och kika innan marknaden öppnade, men kunde konstatera att utbudet av av UE-keramik var väldigt snålt. Det som fanns att tillgå var ganska så trist och lite för dyrt. Jag hann dock med att fynda en massa bra prylar till huset istället.

Inte allt på bordet såldes, men mycket! Det som blev kvar var något oväntat de lite dyrare och ovanligare föremålen, såsom Stig Lindberg-vasen och Hjördis "City"-bägare. Får försöka sälja dessa via Tradera eller liknande framöver...

3 kommentarer:

  1. Kan bara hålla med loppisfia, läckert uppdukat! Synd bara att man inte kunde komma dit och klämma och känna (och köpa!) lite också. :)

    SvaraRadera
  2. Wow. Där hade jag gärna varit.:-)

    SvaraRadera