söndag 8 januari 2012

Köp Nu! - del 2


Bara några veckor efter att jag gjort mitt tidigare "Köp Nu"-fynd så hittade jag ovanstående vas på en nyss utlagd "Köp Nu"-auktion på Tradera. De allra flesta känner väl igen "Paprika"-serien vid det här laget. Formgiven av Anna-Lisa Thomson 1948, men tillverkad ända till 1962. Serien var populär redan när den kom och är väldigt populär även idag! Ovanstående vas är nummer 1019 som är 33 cm hög. 400 kr var "Köp Nu"-priset...


Med nytillskottet så har jag totalt 4 olika vaser ifrån serien. Finns fortfarande mycket kvar att komplettera med, men då serien är väldigt eftertraktad och ofta dyr i inköp, kommer det ta tid innan serien är komplett.

5 kommentarer:

 1. Får man gratulera, det är en jättefin serie, "Paprika" och till ert nyfödda barn.

  Vill du se en fin hemsida så gå in på Haxretro.se, vi har uppdaterat med lite bilder, du får gärna lägga upp vår hemsida så att fler får nys om oss, hälsa på vid tillfälle, har en hel del saker som du inte sett ännu, ha det bra.

  SvaraRadera
 2. Har haft tur med ett par "köp nu" på Tradera, en Bellis-kopp och en Duett-lampa. Men inget i klass med den här vasen, jag kan bara gratulera till den!

  SvaraRadera
 3. Säger samma som ovanstående; gratulera till fyndet! Själv fyndade jag både den stora och lilla golv-vasen för endast 500 kronor på Blocket för några år sedan. :)

  SvaraRadera