söndag 13 juni 2010

Inte mycket UE-keramik...


Vet inte ifall jag bara har haft otur eller vad det är, men vid de senaste tre loppisbesöken har jag inte hittat någon UE-keramik alls. En något skrämmande utveckling, men är kanske inte så konstigt med tanke på att allt fler fått upp ögonen för keramik från UE. Roligt på ett sätt, men samtidigt lite tråkigt att behöva konkurrera med allt fler uppköpare/Tradera-handlare/antikhandlare m m på de loppisar man besöker.

Dagens två loppisar bjöd endast på lite "tröst-köp", som kompensation för utebliven UE-keramik. Hittade två delar ifrån UE Gefles "Pigg" som jag gav 30 kr för. Under dessa syns en liten "Virr-Varr"-bricka som kostade 10 kr.


Trots att jag redan har en likadan röd telefon på vinden tyckte jag att det var dumt att inte utöka samlingen med en till för endast 20 kr.

Hur har er helg varit - några fynd?

7 kommentarer:

 1. Finfina fynd på en Kupan, visar imorgon. Den röda telefonen är oemotståndlig, köpte själv en förra helgen.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker dina tröstköp är fina fynd som jag hade blivit jätteglad att hitta när jag går på loppis !

  SvaraRadera
 3. Pigg är en fin serie, har en hel del i skåpen av den! Det finns fantastiska och ovanliga delar till den, t.ex. trekantiga skålfat, terriner med lock och jättefat som är 35-40 cm.

  SvaraRadera
 4. Tack för infon!

  Både jag och frun gillade serien, så kommer fortsättningsvis hålla lite extra utkik efter denna och försöka bygga upp en liten samling :)

  SvaraRadera
 5. jag gillar pigg-serien riktigt mycket, har börjast köpa lite lösa delar här och där!

  SvaraRadera
 6. Mikkan - ja visst är den snygg!! Har också börjat hålla utkik efter fler delar på mina loppisbesök!

  SvaraRadera