tisdag 7 december 2010

Den stora flytten...


Normalt brukar jag ju främst blogga om mina loppisfynd och inköp till min samling av UpsalaEkeby-keramik. Den sista tiden har det varit lite glesare mellan inläggen på bloggen och det beror framförallt på att jag och min fru har letat hus! Helger och kvällar har gått åt till detta, istället för loppisbesök, men efter mycket letande (och en del förlorade budgivningar) har vi äntligen blivit husägare!

Tyckte därför att det kunde vara på sin plats att visa upp lite bilder från nuvarande lägenheten samt lite bilder kring vad som väntar i huset. Kanske inte så jätteintressant för alla läsare, men eftersom vi båda är ivriga att få komma igång ville jag visa hur huset ser ut innan vi börjar renovera. Först några bilder från lägenheten:Det nya huset kräver en hel del renovering och omtanke, men kan nog bli fint när det är färdigt. Byggt på 60-talet, så kommer fungera bra med alla keramik och retromöbler vi samlar på oss.


Det första jag såg på visningsbilderna var givetvis "Paprika"-vasen som stod placerad bredvid den öppna spisen. Får se ifall mina tre "Paprika"-vaser hamnar där också till slut.

P g a flytt och annat kommer det vara lite tystare på bloggen de närmsta veckorna, men jag lovar att komma tillbaka med nya fynd så snart jag får tid! Samlingen av UE-keramik är nerpackad och ca 30 flyttlådor väntar på att packas upp igen....

7 kommentarer:

 1. Spännande med flytt! Och Paprika-vasen vid den öppna spisen måste ju vara ett tecken... ;)

  SvaraRadera
 2. Lycka till, det är härligt att få mer plats och ni verkar ju ha hittat rätt hus i stil och tid, även om det kräver renovering!

  SvaraRadera
 3. Mysig lägenhet. Är den kanske till salu? ;-)

  Fint hus också!

  /Maja

  SvaraRadera
 4. Maja - tack! Lägenheten är tyvärr redan såld...

  SvaraRadera
 5. Grattis till både köp och försäljning!
  Jag hoppas att vi får se lite bilder från renovering och slut resultat!
  Gillar tegelväggen.

  SvaraRadera
 6. Sååå snyggt ni har det i lägenheten! Är övertygad om att ert hus kommer att bli minst lika snyggt. Hur ska ni göra med den öppna spisen? Ha den kvar som den är eller mura över tegeln och kalka?

  SvaraRadera
 7. Precis-en-sån - Vi har inte riktigt bestämt oss än. Ska väl först sättas in en kassett så att värmen stannar kvar ordentligt i huset. Lutar åt att måla över teglet. Får se. Mycket annat som skall fixas först :)

  SvaraRadera