fredag 6 januari 2012

Köp Nu!


Många gånger så följer man en auktion på Tradera under någon veckas tid, med förhoppning om att priset inte skall stiga allt för mycket. Men den sista minuten/sekunderna så krossas ens förhoppning om att vinna när priset sticker iväg. Då önskar man ofta att man istället bara kunde ha fått köpa föremålet direkt, till ett fast pris. Är inte många säljare som använder sig av "Köp Nu"-funktionen på Tradera, men det händer. Oftast brukar det vara ganska ointressanta objekt, men jag har närt en förhoppning om att någon gång snubbla över ett riktigt bra "Köp Nu"-föremål, till ett kanonpris!

För någon vecka sedan så hände just detta. Loggade in på Tradera och hittade ovanstående härliga vas ifrån Mari Simmulsons "Nigeria" för endast 225 kr på "Köp Nu". Tog inte många sekunder innan den var köpt :)


Totalt har jag nu tre föremål ifrån "Nigeria", men skulle gärna komplettera med fler. På bilden syns från vänster till höger: Vas 4275 (25 x 12), Vas 4273 (25x6,5) samt Skål (3x30).

Har ni gjort några "Köp Nu"-fynd?!

4 kommentarer:

 1. Jag köpte en Vinda blomkruka av Stig Lindberg för 60 kr på köp-nu. Den hade kommit ut på Tradera 11 minuter innan jag tryckte på köp-nu-knappen. Dessutom bodde säljaren inte långt bort så jag gick dit och hämtade den dagen därpå.
  Man undrar vad man hade varit spekulant på men som försvann billigt snabbt!

  SvaraRadera
 2. Man missar nog en del genom Köp-Nu, man ska ju ha ren tur om man hittar grejer så, ta t.ex. Blocket, där fyndar folk grejer hela tiden, jag hittar aldrig nåt där eftersom att jag inte hinner sitta och bevaka...det är precis som loppisarna, är man där först hittar man mer och bättre grejer.

  Har faktiskt aldrig prickat in nåt på Tradera heller, så man får gratulera till fyndet :-)

  SvaraRadera
 3. fin serie, den är jag inte bekant med sedan tidigare!

  SvaraRadera
 4. Form55 - Vilket fynd! Grattis! Skönt också när man slipper oroa sig över frakten och eventuella skador pga felaktig packetering.

  Herr Movarp - Visst är det så! Är nog mycket man missar, men som du skrev så gäller det ju inte bara Tradera, utan framförallt Blocket och alla loppisar. Är väl helt ok, så länge man trots allt känner att man gör några fynd då och då :)

  SvaraRadera