måndag 11 maj 2009

Byteshandel...


Efter lite funderande så har jag och frun konstaterat att vi antagligen inte kommer kunna använda allt som man släpar hem. Därför så hade vi tänkt försöka göra oss av med lite av de saker som vi ändå inte använder, och istället byta till oss något som vi verkligen vill ha. Eftersom tanken med inköpen från början inte har varit att sälja och tjäna några stora pengar, så tycker jag att det är så trist att sälja enbart för sakens skull. Då är det mycket roligare att byta och få något annat som man velat ha länge...

Var i helgen inne i en lokal antik-/retrobutik och pratade med ägarna, som är väldigt trevliga. Efter lite förhandlande så kunde vi därför byta några av de saker som ändå bara stod och samlade damm, mot en tjusig mintgrön Kobra. Kändes nästan som att man fick något gratis, även om så givetvis inte fallet. Men de prylar vi bytte mot har inhandlats på loppis för några få hundralappar och resulterade till slut i en fin prydnad till vår hall och vårt lilla stringbord.

Får man vara nöjd med :)

3 kommentarer:

 1. Visst är det smart! Jag har idkat byteshandel med några andra som samlar porslin under det senaste två åren, mycket smart tycker jag, man får oftare tag i sånt man vill ha på det viset har jag konstaterat!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det trevligt!! Man gör kanske inte några fantastiska byten om man bytar med en antikhandlare, men man får som du säger ofta just det föremål man sökt länge! Vilket ofta är mer värt!!

  Har försökt använda mig av bytes-funktionen på PES-forumet, men inte direkt fått några napp. Har även lagt ut förfrågningar direkt här på bloggen, utan några resultat. Får fortsätta, så kommer det nog några svar till slut...

  Tack för din kommentar!

  SvaraRadera
 3. Roligt!!! Och himla bra när det är affärsinnehavare som är öppna för att byta till sig prylar.... Grattis till kobran!!;-)

  SvaraRadera