lördag 25 september 2010

"Arka" nr 2En "Arka" stod länge på min och fruns önskelista över designklassiker som vi gärna ville ha i vårt hem. En mulen höstdag för 2-3 år sedan hittade vi äntligen en jättefin "Arka" i ett garage i Båstad-trakten. Efter lite prutande klippte vi till på stolen, som jag tidigare visat här.

Sedan dess har vi väl inte direkt känt något behov av att komplettera med en ytterligare, men när jag för någon vecka sedan satt och läste auktionslistan för en lokal auktion fastnade jag för en bild som kändes bekant. Ovanstående stol beskrevs endast som "Pinnstol" och ropades ut för 250 kr. Tänkte att det kanske fanns möjlighet att göra ett fynd och lade ett i min mening skambud.


Efter auktionen kollade jag resultatet och stolen hade sålts för exakt mitt maxbud!! Vilken tur!! Fick ge totalt 1400 kr för stolen, som förvisso är något mer sliten än vår första, men som ändå passar bra ihop, eller hur?!

Har tidigare inte varit speciellt förtjust i lokala auktioner, men har nu börjat se potentialen i dessa tillställningar!! Har ni gjort något auktionsfynd?!


4 kommentarer:

  1. Tycker faktiskt att den slitna är snyggare!

    SvaraRadera
  2. Så snyggt det var med ett par. Håller med föregående talare om att slitet är snyggast.

    SvaraRadera
  3. Arka i oljad ek är snygga hur som...

    SvaraRadera