söndag 11 juli 2010

Helgens loppisfynd...


I likhet med förra helgen har även denna helg bjudit på värme (!!) och tidiga loppisrundor. Efter förra veckans stora fynd (barstolarnas designer har identifierats...), hade jag kanske något höga förväntningar, men det blev faktiskt lite fynd även denna helgen.

Ovanstående väggplatta är märkt 4250 och är formgiven av Mari Simmulson 1956. Mäter 13x18 cm och finns i totalt 5 olika dekorer. Är inte ofta man hittar något av Mari Simmulsons olika ansiktsmotiv, så kändes som ett roligt inköp! Fick ge 100 kr för plattan, som är i perfekt skick.Lördagens loppisrunda bjöd också på två golvlampor från Atelje Lyktan. Den vänstra lampan är ju en "Bumling", medan jag är osäker på vad den högra lampan kallas. Formgivare är troligen Anders Pehrson. Fick ge totalt 70 kr för paret lampor. Den vänstra var täckt med damm och säljaren hävdade att den inte fungerade. Klippte ändå till och när jag hade gjort rent den och kopplade in den fungerade den utmärkt :)


På dagens loppisrunda hittade jag en vas av Mari Simmulson (4460) ifrån serien "Solblomma". Har sedan tidigare den största vasen ifrån serien, så var roligt att kunna komplettera med en lite mindre. Hittade även en Ekeby-kruka vid samma bord. Totalt 30 kr för vas och kruka.

Sommaren fortsätter bjuda på värme och fynd! Får hoppas det håller i sig även på semestern!!

4 kommentarer:

  1. Jättefina saker till fyndpriser. Gillade särskilt väggplattan, men lamporna var riktigt snygga med.

    SvaraRadera
  2. Mari Simmmulson-plattan är ju härlig. Så 50-tal.

    SvaraRadera
  3. MS plattan är så fin, vilket pris. Lamporna är också snygga.

    SvaraRadera