lördag 12 september 2009

Södra Esplanaden - Lund


I Lund hålls varje lördag (april-sept) en stor loppis längs en fin esplanad. För oss skåningar är denna loppis välkänd och inte minst välbesökt, som syns ovan. Tyvärr så startar loppisen VÄLDIGt tidigt, redan klockan halv 7 så drar den igång. Ifall man inte känner för att offra fredag kväll och halva lördagen, så brukar det inte bli att man åker. Är som på alla ställen att man måste vara där tidigt för att hitta godbitarna.

I morse så trotsade dock jag och frun förnuftet och begav oss till Esplanaden. Denna gång för att själv sälja massa grejer som vi (läs jag...) har samlat på oss. Bland annat så fick samlingen av "Röda Klara" stryka på foten. Fick många undrande kommentarer kring varför man äger 35 Röda Klaror. Alltid kul att få förklara sitt samlande och drog mycket folk. Passade även på att sälja iväg dubbletter från UE och en massa annat som vi inte använde längre. Massa trevligt folk och en riktigt fin morgon - väl värt att gå upp tidigt för.

Trots mycket att göra som säljare så var jag ju såklart även tvungen att ta en runda som köpare. Vad som hittades? Kommer i nästa inlägg...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar